Boekenacties

Deze week is het weer zover, de boekenweek begint weer!
De 82e Boekenweek vindt plaats op 25 maart t/m 2 april.
Het thema van de Boekenweek 2017: Verboden vruchten. Ook dit jaar is er weer een mooi boekenweekgeschenk uitgebracht. Dit jaar is dat Makkelijk leven geschreven door Herman Koch. Tijdens de boekenweek verzendt bol.com de Top 1000 Nederlandstalige boeken boven de 12,50 gratis! Profiteer nu nog mee van deze geweldige Boekenweekactie.

Boekenweek 2017

Profiteer hier alleen deze week nog van, aangezien de actie alleen geldig is tijdens de boekenweek! Hierbij krijgt de klant natuurlijk ook automatisch het boekenweekgeschenk. Bekijk op de product pagina de levertijd, vaak worden boeken dezelfde dag/avond nog verzonden en heb je het de dag erna al in huis! Wat een top service! Ook is de klantenservice 24 uur per dag, 7 dagen in de week te bereiken. Mocht je vragen hebben met betrekking tot je bestelling of levertijd dan kan je natuurlijk altijd even contact met ze opnemen. 

Gratis dagje met de trein reizen

Naast het gratis boek krijg je nog meer! Je kunt op zondag 2 april met het boekenweekgeschenk op zak gratis met de trein reizen. Dat betekent lekker lezen én meer geld overhouden voor je dagje uit. Het enige wat je hoeft te doen is je fysiek of digitaal geschenk op zak te hebben en aan te tonen. Houd er wel goed rekening mee dat het 24 uur kan duren voor je je digitaal geschenk ontvangt.